Virustorjuntaohjelmat

Virustorjuntaohjelma tutkii tietokoneessa olevia ja siinä käsiteltäviä tiedostoja sekä sähköpostiviestejä ja pyrkii poistamaan haitalliset tiedostot tai vähintään ilmoittamaan niistä. Tarjolla on kymmeniä erilaisia virustorjuntaohjelmia, niin ilmaisia kuin maksullisia, joten valinta voi olla vaikea tehdä mitä käyttää. Tässä muutama jotka ovat pärjänneet testeissä sekä ovat saaneet käyttäjiltä hyvää palautetta. Tuotteet ovat aakkosjärjestyksessä eli ei paremmuusjärjestyksessä ja lopullisen valinnan voi jokainen tehdä itse.

F‑Secure

F-Secure on vuonna 1988 perustettu tietoturvaratkaisuja muun muassa tietokoneille, matkapuhelimille ja tableteille tarjoava suomalainen yritys.

F‑Secure Internet Security

Pidä laitteesi turvassa ja suojaa rahan­käyttösi verkossa. Kokeile täys­versiota ilmaiseksi 30 päivän ajan. Hinta alk. 49,99€/vuosi.

F‑Secure Total

Sisältää kattavan tieto­turvan sekä yksityisyyden ja identiteetin suojauksen. Hinta alk. 69,99€/vuosi.

Tutustu kaikkiin F-securen tuotteisiin täällä >>

 

Norton

NortonLifeLock Inc. on maailman johtava kuluttajien kyberturvallisuuden toimittaja, joka tunnetaan ohjelmistotuotteista, kuten Norton AntiVirus ja Norton 360. Ne ovat omistautuneet auttamaan lähes 50 miljoonan kuluttajan laitteiden, henkilöllisyyksien, online-yksityisyyden sekä kodin ja perheen tarpeiden turvaamisessa. luotettavan liittolaisen kanssa monimutkaisessa digitaalisessa maailmassa.

Norton 360.

Kattava laitesuojaus sekä virustorjunta, VPN-yhteys, salasanojen hallinta ja paljon muuta. Kaikki yhdessä ratkaisussa. Hinnat alk. 48,90€/vuosi.

Norton AntiVirus Plus

Tehokas suojaus laitteelle ja sen sisältämille henkilökohtaisille tiedoille – sisältää 60 päivän rahat takaisin -lupauksen. Hinta alk. 14,90€/vuosi.

Tutustu Nortonin virustorjunta ja VPN tuotteisiin täällä >>